Gewichtszorg

Laat ons gewicht nu een item zijn waar een groot deel van onze bevolking mee worstelt. Ons centrum Gewichtszorg helpt onze volwassenen op een verantwoorde wijze verder. Wij bekijken jou als individu en werken een traject op maat voor je uit. Voeding is daar maar een klein onderdeeltje van gewichtszorg. Daarom word je bij ons opgevangen door een team fijne mensen die jou zullen helpen en begeleiden door het gehele traject.

Ons doel is dat je je bij ons thuis gaat voelen gedurende jouw traject. In de omgeving van de prachtige Leiestreek werken we samen met jou aan een nieuw sprankelend begin. En juist, het zal niet steeds even makkelijk zijn maar in onze huiselijke omgeving gaan we daar SAMEN voor.

Ons team bestaat uit Bariatrisch Chirurgen, Verpleegkundigen, Voedingsdeskundigen, Psychologen en Kinesist,…. Wij werken voor jou intens samen met ons Sportmedisch Centrum en ons Lifestyle Centrum.

Wat kan je verwachten?

Wij werken binnen dit zorgpad in 4 fases:


We helpen je graag:
gewichtszorg@medischcentrumleie.be

Bekijk ook de aanpak voor kinderen en jongeren : 'Voeding- en eetproblemen bij kids tot 16 jaar' welke tevens inzet op gezondheid.