Ouderenzorg Geriatrie

Zorgpad in opstart.
Wie denkt hier een zinvolle bijdrage te kunnen leveren, neem contact met ons op.

Een dagje ouder, een dagje wijzer wordt wel eens gezegd. En dat is zeker ook zo. Toch is dat dagje ouder niet steeds evident en brengt dat vaak zorgen en extra ongemakken met zich mee.

Het is soms niet zo evident om in de snel veranderende wereld nog je weg te vinden. De toenemende digitalisering is vaak een struikelblok, het steeds ingewikkelder worden van het dagelijkse leven is moeilijk en het lijkt alsof de zaken steeds moeilijker bereikbaar zijn. Alles gaat immers zo snel dat het moeilijk is om bij te benen laat staan als je al een dagje ouder wordt of er alleen voor staat.

Onze ouderenzorg is een uniek traject in Vlaanderen welke we graag in de Leiestreek neerzetten en de komende jaren verder zullen verfijnen en uitbouwen.

Wij maken de zorg en verZORGing voor onze senioren laagdrempelig en toegankelijk.

Medisch Centrum Leie zal zich actief focussen op de ouderenzorg. Makkelijk bereikbaar, dichtbij huis gespecialiseerde hulp krijgen. Hoe we dat in de toekomst op poten gaan zetten houden we nog even voor ons. Je zal ongetwijfeld versteld staan, blij zijn en dankbaar zelfs, wie weet. Inmiddels kan je bij ons terecht voor jouw persoonlijke gespecialiseerde zorg. In een warme vriendelijke sfeer. Laat je onthalen, begeleiden en verzorgen.

Uiteraard is ons centrum rolstoeltoegankelijk. De lift brengt je makkelijk tot waar je zijn moet. Vooraan vind je onze ‘kiss and ride’ zone. Daar kan je makkelijk afgezet worden en word je door ons verzorgenden naar binnen begeleid wanneer je daar nood aan hebt (meld dit graag bij het maken van de afspraak)


We helpen je graag:
senioren@medischcentrumleie.be